Zgjedhjet 2019

Ambasadori britanik lavdëron organizimin e zgjedhjeve, i brengosur për kërcënimet ndër serbë

Ambasadori britanik lavdëron organizimin e zgjedhjeve, i brengosur për kërcënimet ndër serbë

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott, ka lavdëruar procesin zgjedhor në Kosovë duke thënë se organizimi ishte i mirë dhe se kjo tregon se demokracia në Kosovë po rritet.

Në një postim në Facebook, Abbott ka thënë se ishte mirë që rezultatet publikoheshin shpejtë në uebfaqen e KQZ-së.