Zgjedhjet 2019

PZAP-ja mblidhet të hënën për të marrë vendim për votat e diasporës

PZAP-ja mblidhet të hënën për të marrë vendim për votat e diasporës
Foto:Ilustrim/Koha

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, siç mëson KTV-ja, pritet të mblidhet të hënën për të marrë vendim për numërimin e votave të diasporës.

Derisa sot ka përfunduar numërimi i votave me kusht dhe ato të personave me nevoja të veçanta, ato të diasporës pritet të fillojnë pas vendimit të PZAP.