Zgjedhjet 2019

PZAP-ja të hënën do të vendosë për votat e diasporës që erdhën me vonesë

Pas vendimit të Gjykatës Supreme për numërimin e votave të ardhura me vonesë nga diaspora, në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve ende nuk ka nisur numërimi i tyre.

Për këto vota, KQZ-ja po pret vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, raporton KTV.