Zgjedhjet 2019

QNR-ja nis sonte numërimin e votave të mbetura të diasporës

QNR-ja nis sonte numërimin e votave të mbetura të diasporës

Gjykata Supreme e Kosovës ka aprovuar si të bazuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje për numërimin e 1806 pakove me vota të ardhura nga diaspora.

Ndërkaq, Valmir Elezi, zëdhënës i KQZ-së ka thënë se Qendra për Numërim dhe Rezultate do të nisë sonte nga ora 21:00 të bëjë numërimin e tyre.