Zgjedhjet 2019

Nisma paralajmëron ankesë: Kemi kaluar pragun, KQZ-ja shpalli rezultate të fabrikuara

Nisma paralajmëron ankesë: Kemi kaluar pragun, KQZ-ja shpalli rezultate të fabrikuara

Nisma Socialdemokrate ka bërë të ditur se gjatë ditës së sotme do të bëjë ankesë në institucionet përkatëse lidhur me zgjedhjet nacionale të 6 tetorit, rezultatet përfundimtare të të cilave sipas KQZ-së e lënë këtë parti jashtë Kuvendit të Kosovës.

Shefi i Shtabit Zgjedhor të Nisma Socialdemokrate Endrit Shala në një konferencë për media tha se KQZ shpalli rezultate të fabrikuara dhe të prodhuara nga ajo vetë, dhe nuk shpalli rezultatet e rregullta dhe vullnetin e qytetarit të Kosovës.