Zgjedhjet 2019

Rinumërohen 50 nga 1428 vendvotime

Foto: KSP
 

Janë rinumëruar 50 vendvotime gjatë ndërrimit të dytë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, sipas të cilit rinumërimi do të vazhdojë sipas planifikimeve.