Zgjedhjet 2019

Supremja refuzon ankesat e VV, LDK e KDTP, për votat e ardhura nga Serbia ende s'ka vendim

 

Gjykata Supreme e Kosovës i ka refuzuar si të pabazuara ankesat në PZAP të Lëvizjes Vetëvendosje, Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Kosova Demokratik Turk Partisi (KDTP), raporton Koha.net.

Në aktgjykim, Supremja thotë se ankesa e kandidatit për deputet të VV Gani Krasniqit, është refuzuar si e pabazuar. Ankesa e tij ishte paraqitur kundër vendimit të PZAP.