Zgjedhjet 2019

Mosha mesatare e deputetëve të ardhshëm është 44, më i vjetri 71 e më e reja 22

Mosha mesatare e deputetëve të ardhshëm është 44, më i vjetri 71 e më e reja 22
Foto: Koha/Ilustrim

Analisti politik Albert Krasniqi, thotë se sipas rezultateve të shpallura të zgjedhje, mosha mesatare e deputetëve të Legjislaturës së VII do të jetë 44 vjeçare.

Deputeti më i vjetër dhe deputetja më e re vijnë nga Lëvizja Vetëvendosje, kjo parti e cila doli e para në zgjedhjet e 6 tetorit.