PZAP shpall pjesërisht të vlefshme ankesën e VV-së për anulimin e dy fletëvotimeve Foto: Driton Paçarada / KD

PZAP shpall pjesërisht të vlefshme ankesën e VV-së për anulimin e dy fletëvotimeve

25 November 2019 14:21

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka marrë vendim lidhur me ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje.

Ata në vendim thonë se është pranuar pjesërisht e bazuar ankesa e Anr.514/2019 e datës 224.11.2019 e paraqitur nga subjekti Lëvizja Vetëvendosje, me ç'rast është urdhëruar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve- dhe QNNR që 1 fletëvotim në vendvotimin 2704B/02R të vlerësohet i pavlefshëm dhe i njëjti të largohet nga rezultati përfundimtar i publikuar më 07.11.2019.

Ndërkaq është refuzuar si e pabazuar ankesa Anr.514/2019 e datës 24.11.2019 e paraqitur nga Vetëvendosje për shpalljen e një fletëvotimi të pavlefshëm.

Shikoni KËTU vendimin e PZAP-së.

Lexo edhe: PZAP-ja pranon një ankesë nga Lëvizja Vetëvendosje

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme