Zgjedhjet 2019

Keqpërdorimet në zgjedhje - prijnë rastet për fotografim dhe keqpërdorim të votës

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare të mbajtura me 6 tetor u vlerësuan nga Bashkimi Evropian si zgjedhjet më demokratike në vend, me përjashtim të disa manipulimeve dhe keqpërdorimeve të votave.

Manipulimet dolën në “shesh” në kohën e numërimit të votave. Shumë vendvotime shkuan në rinumërim shkak i parregullsive dhe manipulimeve me formularët.