Zgjedhjet 2021

Hoti: E kemi hequr nga diskursi publik fjalën korrupsion dhe shkëmbim territoresh

 

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Qeveria që ka udhëhequr ai ka larguar nga diskursi publik fjalën korrupsion dhe shkëmbim territoresh.

Ai në një takim me strukturat e degës së LDK-së në Vushtrri ka thënë se vizioni i qartë që qytetarët kanë pasur në vitet e para të LDK-së, vazhdon edhe sot të mbetet orientimi i tyre në politikë.